CALL US: 0630 9524 565 - contact@vandgard.huÜzleti

A bűnözés és a vandalizmus egyre népszerűbb. Emellett védi a tulajdon elleni lopás és sérülés egyik prioritása a legtöbben, hogy kereskedelmi vagy magántulajdon.

A múltban volt elég ahhoz, hogy egyetlen korlát vagy figyelmeztető jelek, hogy megvédje a potenciálisan veszélyes telepítést. De most, akkor jogilag felelősek kisebb vagy halálos sérülést egy behatoló a tulajdon, és talán még talál magának egy ragadós helyzetet.

A biztonsági rendszer Vandgard fejlett behatolás gát falakra, kapuk, kerítések, ma elismerten az egyik leghatékonyabb védelmi rendszerek piacon. Tartós és könnyen telepíthető, hatékony és olcsó védelmi megoldást kínál. A tervezés középpontjában egyedülálló: ez s „egy sor íves pengék, szabadon forog egy központi tengely körül, annak érdekében, hogy hozzon létre egy instabil akadályt csuklósan amikor egy behatoló megpróbálja mászni.

ben épült, nagy szilárdságú ötvözet, egy komplex technológia biztosítja a rendszer Vandgard tartósságot és korrózióállóság. Ez a korróziógátló minőség biztosítja a nagyon hosszú élettartamot. Így tökéletesen alkalmazkodik a rossz időjárásnak vagy a szennyezésnek kitett helyeknek. Ezen túlmenően, a kiváló korrózióállóság lehetővé teszi, hogy megőrizze fényes külseje és visszatartó hatással egész élettartama alatt.

Könnyű, súlya csak 4 kg méterenként, nagyon könnyen kezelhető, és fel lehet használni a fém kerítés vagy fa. A könnyű és gyors telepítésnek köszönhetően a rendszer gazdaságosabb, mint a hagyományos védelmi módszerek, mint a szögesdrót tekercsek.

A törött üveg és a szögesdrót valóságos csapdák lehetnek a férfiak számára. A gyakran tiltott forgó tüskék veszélyeztetik az ütközést és tényleges veszélyt jelentenek a közvetlenül vagy a közelben dolgozó alkalmazottak számára. Azonban a Vandgard rendszer kínál rejlő biztonságot, és nem sérti a törvény az egészségügyi és a munkahelyi biztonság, annak 1382 és 1383 a Ptk vagy bármely más jog a polgári vagy büntetőjogi.

Az egyedülálló ívelt lapátokkal a maguk nemében, a rendszert nem lehet borított egy réteg, vagy blokkolja a szőnyegen. Ezeket a módszereket gyakran használják a forgó akadályok immobilizálására. Ennek eredményeképpen hatékony marad, és a vandalák vagy a betolakodók számára áthatolhatatlan akadály.