CALL US: 0630 9524 565 - contact@vandgard.huÁltalános feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Anti Climb Guards Ltd. (a Vandgard-szal foglalkozik)

A következő feltételek és feltételek (" Általános Szerződési Feltételek ) az Anti Climb Guards Ltd (" gyártó az áruk (" vevő "), valamint a szállító által kötött minden egyéb szerződés vagy egyéb kötelezettségvállalás kifejezetten feltételezi, hogy a vevő elfogadja ezeket a feltételeket.

1. Megrendelések elfogadása

A megrendelés elhelyezése ajánlatot jelent az áru megvásárlására a szállítótól, és a megrendelés visszaigazolása a szállító által a megrendelés elfogadását jelenti. A szállító megrendelés-visszaigazolása magában foglalja a jelen feltételekre vonatkozó webes linket, és a vevő és a szállító közötti vásárlási szerződés feltételeit referenciaként tartalmazza. A szállító által a vevőnek címzett ajánlata vagy árajánlata nem minősül eladási ajánlatnak, és semmilyen körülmények között semmilyen szerződés nem eredményezheti mindaddig, amíg a vevő nem küldött megbízást a szállítónak, és a beszállító a megrendelést nem erősítette meg a vevőnek.

2. Ár

 • Hacsak nincs másként írásban, az árak a gyártelepi áraknak felelnek meg.
 • A katalógusokban, weboldalakban és egyéb promóciós anyagokban szereplő árak tájékoztató jellegűek.
 • A vevőnek adott visszatérítések nem feltétlenül érvényesek a későbbi árcsökkentések esetén. A kedvezményeket csak más kereskedelmi promóciók vagy árengedmény-ajánlatokkal együtt lehet felhasználni a szállító beleegyezésével

3. Fizetés

 • Ha nincs másként írásban megjelölve, a fizetési feltételek a számlázási dátumtól számítva 30 napot tesznek ki.
 • Az Európai Unión belül a késedelmes fizetésekre irányadó európai irányelvek által meghatározott nemzeti jogszabályok által meghatározott legmagasabb mértékű kamatokra a kamatok kamatoznak majd. az Európai Unióban a kamatlábat az alábbi arányok közül az alacsonyabb összegben kell alkalmazni: évi 10%, vagy a törvény által engedélyezett legmagasabb mérték.
 • Ez a szerződés olyan rendelkezés tárgyát képezi, amely akkor, ha a szállítót bármikor tájékoztatják a vevő fizetőképességét megkérdőjelező körülményekről, ha nem biztosítható kielégítő fizetési garancia Kérésre, vagy ha a vevőnek késedelmes fizetése van más áru esetén, a szállító kérheti a vevőtől, hogy a vételárat részben vagy egészben előre, valamint az áru teljes árát kérje. minden más árut, amelyet a szállító a vevő részére értékesített. Ez a szerződés felfüggesztésre kerül mindaddig, amíg ezeket a szabályozást meg nem kötik. Abban az esetben, ha ezek a szabályzatok a beszállító által meghatározott ésszerű határidőn belül nem következnek be, a szállító a vevő megbízását törölheti anélkül, hogy felelősséget vállalna, és a vevő felel a szállító veszteségéért .
 • A vevő nem vonhatja le és nem ellensúlyozhatja azokat az összegeket, amelyek neki vagy vele szemben a beszállító által ellene benyújtott panasz eredményeképpen.
 • A beszállító a szerződéskötést követően megfelelően módosíthatja az árakat abban az esetben, ha a termelési költségek növekednek vagy csökkentek, különösen a munkaerőköltségek miatt bekövetkező változások esetén. a munkaszerződések megkötése vagy a termelési anyagok árának változása. Az érintett változtatásokat a vevőhöz kell benyújtani.

 

4. A szállítási feltételek

A webhelyen értékesíthető termékek a Metropolitan France és a DOM-TOM (Guadeloupe, Francia Guyana, Martinique, Mayotte, Francia Polinézia) szállíthatóak. A szállítási költségek összege a kosárban feltüntetett, a helyszínen feltüntetett árak mellett kerül felszámításra.

 • A szállító kiválasztja a szállítási módokat, és megszervezi a szállítást az ügyfél webhelyére.
 • A szállító döntése alapján a vevőnek értékesített termékek szállítása két vagy több szállításra is kiterjedhet; ebben az esetben minden szállítást külön szerződés részének kell tekinteni, és a szállítás hiánya vagy be nem tartása nem jelenti a más szállítmányok szerződésének megszegését.
 • A szerződésben feltüntetett szállítási határidők csak becslés és nem kötelező erejűek. Abban az esetben, ha a szolgáltató nem az árut napján említettük, ez a hiba nem minősül szerződésszegésnek, és a vevő nem jogosult kártérítésre ezen ok vagy elvesztéséért vagy következményes közvetett károk .
 • A szállító fenntartja magának a jogot a termékajánlatok módosítására, kiegészítésére vagy megszüntetésére bármikor előzetes értesítés nélkül.
 • A vevő a megrendelést (kivéve egyedi termékek esetén) a szállítási dátum előtt törölheti.

 

5. Szállítási költségek

A szállítási költségek alább felsorolt ​​kizárólag megrendelhető online vandgard.fr Ügyfélszolgálat További információ a szállítási költség minden más parancs.

A rendelés összegétől függően a vandgard.fr szállítási díjak az alábbiak szerint számlázhatók:

Rendelés összege

Szállítási költségek

HT részösszeg kevesebb, mint 1000 €

9,90 €

1000 Ft fölötti részösszeg

FREE *

Fizetés hitelkártyával a rendelés idején,
bármilyen mennyiség

Elfogadott fizetési módok: - PayPal Tranzakciós bankkártyával 100% -ig biztonságos: RSSL

.

FREE *

* Csak a szállítás a francia anyaország és Korzika, ki nehéz és terjedelmes áruk, téli termékskála, egyedi szállítás

 

6. A tulajdon címe

A termékek címét a szállíttatás időpontjában a vevőhöz továbbítjuk.

 

7. Ellenőrzés / elfogadás / visszaküldés

 • Az áru mennyiségi vagy minőségi szempontból a szállítási időpontban észlelt hiányosságokat részletesen be kell jelenteni a beszállítónak a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Az áru lesz feltétlenül tekinthető azt ellenőrizték, és a vevő által harminc (30) napon belül. Az átvételt követően a szállító nem vállal felelősséget a nyilvánvaló hibákért. A vevő fog bevezetni, hogy a szállító minden követelést nyilvánvaló hibák észre a vizsgálat során, számított hét (7) napon belül a vizsgálat végétől kérdéses. Az áru elfogadása után a szállító nem vállal felelősséget a nyilvánvaló hibákért.
 • Az egyetlen megoldás a vásárló megtagadása esetén az áru cseréje vagy javítása hibás áru (a szállító belátása szerint).
 • A vevő az alábbi esetekben visszaküldi az árut:
  • Az árukat nem a vevő specifikációi szerint gyártották.
  • Az áruk nem felelnek meg a vevő követelményeinek.
  • Áruk visszatért a szállító nem használták, és jó állapotban vannak, vannak csomagolva az eredeti csomagolásban, és visszatért követő 30 (harminc) nappal a szülés után, egy jó hozam (részben az utalvány az áru kísérő szállítása) és egy engedélyezési kód (amelyet ügyfélszolgálatunk hívásával érünk el).
  • A beszállító nem terheli a beszállítást, szállítási és átutalási díjakat, amelyeket a szállító beszedett vagy a vevő felmerült.

 

8. Korlátozott garancia

 • A Szállító garantálja, hogy valamennyi áru hibamentes kivitelezés és anyagok követő tizenkét (12) hónapon belül a szállítás, az eredeti áruk (nem helyettesítő áru) a szolgáltató (" Korlátozott jótállás ).
 • A korlátozott garancia nem érvényes, ha (A) a hiba következménye volt a használata és árukezelés módon, olyan körülmények között, vagy más célra, mint a jóváhagyott vagy előírt a szállító ; vagy (B) az áruk a nem megfelelően használt, vagy azokra gondatlanság, vagy jelenlétében manipulálása bizonyítékok, helytelen kezelés, szabotázs, gondatlanság, véletlen sérülés, módosítás és javítás jóváhagyása nélkül a szállítótól. Ezenkívül a jótállási igények nem megengedettek a természetes kopásnál.
 • A fenti korlátozott jótállás helyettesít minden egyéb garanciát, kifejezett vagy vélelmezett, szóbeli vagy írásbeli, beleértve, korlátozás nélkül, a bennfoglalt értékgaranciát, fitness egy adott munkát és a cím. A korlátozott jótállás helyettesít minden egyéb felelősséget vagy kötelezettséget a szállító semmilyen veszteség, költség, kényelmetlenséget vagy sérülés (speciális, közvetett, véletlenszerű vagy következményes) eredő birtoklása vagy használata az áruk. Ha az árukat vissza, javítás, csere vagy hitel, kevésbé ésszerű kopás és értékcsökkenés (a szállító belátása szerint), az egyetlen rendelkezésre álló jogorvoslatok a vevő veszteségek ellen, költség, kártérítés vagy kényelmetlenséget. A vevő tudomásul veszi, hogy a vételárat tárgyaltak, hogy ezt vegye figyelembe a kockázat elfogadása, és lemond minden jog, amelyek egyébként hivatkozhat kapcsolatos kérdésekben az e bekezdésben foglalt.

 

9. A felelősség korlátozása

  • A szállító semmilyen módon nem felelős semmilyen közvetett, különleges vagy következményes, hogy a kár értesítették vagy előre nem látható vagy előre nem látható, hogy alapul elmaradt nyereség kapcsolatos továbbértékesítés, üzleti lehetőség elvesztése, várt megtakarítások elvesztését, tudatvesztés, elvesztése, pénzt, munkabeszüntetés, sérülés más eszközök vagy egyéb, annak eredménye garancia megsértése, szerződésszegés, objektív felelősség károkozás álképviseletet vagy más módon, kivéve, ha az alkalmazandó jog megköveteli ezt a felelősséget.
  • A teljes felelősségét szállító minden követelés, kötelezettségek, költségek és egyéb kártérítési és jogorvoslati e megállapodás alapján (a továbbiakban együtt: „ Követelések ”), ​​ezeket az állításokat e alapuló szerződés, hanyagság vagy más jogellenes, objektív felelősség, kártalanítást vagy más típusú felelősség semmilyen körülmények között nem haladhatja meg a befizetett összeget a vevő által a szállítónak az árut a tranzakció kerete, amelyen ezek az általános feltételek alapulnak.

   

  10. Kompenzáció a szabadalmak, a szerzői jogok és a védjegyek tekintetében

   • Abban az esetben, szállított áruk a szállító által lenne tekinthető közvetlenül érintő védjegy, szabadalom vagy szerzői jog hatályos kiadásának időpontjában a számla vagy írásbeli megerősítést a megrendelés a szolgáltató által, a vevő lehetővé teszi a kapcsolatot a saját belátása szerint és költségére (a) szerezni a jogot, hogy továbbra is használni az árut (B), hogy cserélje vagy módosítsa az árut úgy, hogy hordoz több jogsértő szellemi tulajdon, vagy (C), hogy elfogadja a visszatérés az áruk és visszatérítse a vásárló a vételár kevesebb kapcsolatos költségeket viselni, és ésszerű értékcsökkenés.
   • A szállító megvédeni saját költségén, minden olyan intézkedés ellen Vevő alapuló állítás, hogy egy árucikk sérti a védjegy, szabadalom vagy szerzői levelező, feltéve, hogy a vevő: (A) haladéktalanul írásban értesítse a beszállítót e cselekményről, és mellékelje a kérelmek, felhívások és beadványok másolatát; (B) megadja a szállító kizárólagos irányítást a védelmi (és a tárgyalások egy megállapodás vagy kompromisszum); és (C) együttműködnek a védekezéssel a beszállító költségén.
   • A fent idézett elemek teljességéről a kötelezettség a szállító esetében a követelések és bitorlás a szellemitulajdon-jogot, és a Vevő ezennel lemond jogokat, amelyek egyébként hivatkozhat a fentiekhez képest.
   • A szállító nem vállal felelősséget a vevő számára minden olyan intézkedés vagy azzal megsértése miatt a szellemi tulajdonjogok alapján viselkedést el: (A) a termék használatát más módon mint amelyet a szállító határoz meg; (B) a használata egy árucikk egyesület más termékek, felszerelés, vagy nem a szolgáltató által megadott eszközök; vagy (C) a megváltoztatása, módosítása vagy testreszabása áruk más személy, mint a szállító, illetve a szállító előírásai alapján a vevő, vagy irányítása alatt a vevő (azaz megváltoztatása, módosítása vagy testreszabása előtt vagy után az áru eredetileg szállított a vevőnek az eladó által). Abban az esetben, ha egy intézkedés vagy követelés megsértése szellemi tulajdonjogok a szállítóval szemben alapuló magatartást le az előző mondatban, a vevő köteles kártalanítani és a Szállító ártalmatlan ellen költségeket vagy költségeket, beleértve, de nem kizárólag, az eladó által az ilyen keresettel vagy követeléssel kapcsolatban kifizetett vagy felmerült jogi költségeket.

    

   11. Exportellenőrzés

    Abban az esetben, ha egy intézkedés vagy követelés megsértése szellemi tulajdonjogok a szállítóval szemben alapján ebben a szakaszban, a vevő köteles kártalanítani és a Szállító kárát minden kár, költségek vagy kiadások, beleértve, de nem kizárólag, az ügynök által az adott keresettel vagy követeléssel kapcsolatban kifizetett vagy felmerült jogi költségeket.

     

    12. Végrehajtási eszközök és dokumentumok

    • Ha a vevő kifizeti a szerszámok, negatívok vagy táblák (a továbbiakban a gyűjtőfogalom a „ Eszközök ”), ​​ezek az eszközök lesznek az ingatlan a vevő, és szabadon kell hagyni a gyártótól a termelésben való használatuk során. Miután a gyártás befejeződött, a vevő gondoskodik arról, hogy ezeket az eszközöket saját költségén távolítsa el. A gyártás befejezése után hatvan (60) napon belül küldött értesítés után a beszállító ezeket az eszközöket eldobhatja, kivéve, ha írásban másként állapodtak meg. Ha a vevő nem fizeti az eszközöket, ezek a szállító tulajdonát képezik.
    • A vevő által megadott összes szállítási dokumentum a szállító jóváhagyásától függ. A szállító tájékoztatja a vásárlót további szerkesztési költségeket vagy átalakítása végrehajtási iratok (véleményt nyilvánít a szállító számlát a vevőnek csak), és e költségeket a vevő

     

    13. Adatvédelem

    • E megállapodás alkalmazásában a „ Bizalmas információ ” megfelelnek az adatokat (A) került kijelölésre a bizalmas (B) a bizalmas idején szóbeli átadása vagy írásbeli , vagy (C) jellege vagy jellege miatt hasonló körülmények között ésszerű személynek bizalmasnak minősül. Ez a szakasz nem helyettesítheti a felek közötti, a jelen Megállapodás előtt vagy után megkötendő közzétételi megállapodásokat. Abban az esetben, ha ez a szakasz ütközne egy titoktartási megállapodást most vagy a jövőben hatályos a felek között, a titoktartási szerződés az irányadó.
    • A felek egyetértenek abban, hogy: (A) a fogadó fél csak a jelen Megállapodás alkalmazásában használhatja a bizalmas információkat; (B) a fogadó fél köteles és köteles megkövetelni, hogy minden olyan alkalmazott, ügynök és képviselő, aki a közzétevő fél bizalmas információihoz hozzáférjen, fenntartja az ilyen információk titkosságát; (C) az átvevő fél gyakorolja legalább ugyanolyan gondossággal, anélkül azonban, hogy alacsonyabb, mint a kellő gondosság titoktartási bizalmas információk, hogy ez gyakorolja titkosságának fenntartásához saját bizalmas információk ; és (D) a fogadó fél nem bizalmas információkat az alkalmazottak, vagy képviselők (a továbbiakban együtt: „ képviselői ”), ​​ha elolvasta.
    • A bizalmas információk zárja (A), akik birtokában voltak a fogadó fél az ezen megállapodás előtti, (B) ezt követően forgalomba hozott a köztudatba nélkül a fogadó fél nem sérti kötelezettségeit a felfedő fél; (C), amely nyilvánosságra, hogy a fogadó fél által egy harmadik fél jogosult nyilvánosságra, vagy (D), hogy a fogadó fél bizonyítani tudja, hogy egymástól függetlenül fejlődött, anélkül, bizalmas információk felhasználása a felfedő fél.
    • A fogadó fél nyilvánosságra hozhatja a Bizalmas Információkat, ha a törvény előírja; a fogadó fél azonban haladéktalanul értesíti a közzétevő felet, hogy a közzétevő fél ésszerű időn belül kifogásolhasson ilyen közzétételt.
    • írásbeli kérelmére a felfedő fél a fogadó fél visszatér, és az is kérni a képviselőket, hogy vissza gyorsan bizalmas információt, hogy az átadó fél, vagy elpusztítani őket, saját belátása szerint a felfedő fél. Ha a fogadó fél megsemmisíti a bizalmas adatokat, írásban igazolja a megsemmisítést és azonnal elküldi a tanúsítványt a közzétevőnek.

     

    14. Promóciós ajándékok

    • A promóciós ajándékokra és promóciókra való jogosultság a nettó rendelésen alapul, és nem tartalmazza az áfát és a szállítási költségeket. Ajánlat csak az elérhető készletek erejéig érvényes. Az ajánlatokat a rendelés idején kell kérni, és nem cserélhetők a meglévő megrendelésekre. Megrendelésenként vagy ügyfelenként csak egy promóciós ajándék lehet. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor visszavonhassuk az ajánlatot. A promóciós ajándékok nincsenek készpénzben. Fenntartjuk a jogot arra, hogy más, azonos vagy nagyobb értékű ajándékokat adjon, ha a hirdetett elem már nem elérhető.
    • A félreértések elkerülése összes reklámajándék tulajdonába kerülnek az átvevő társaság, és nem annak alkalmazottai vagy képviselői. A vevő vállalja, hogy együttműködik a szállító betartásának biztosítása érdekében politikai ajándék szállító a munkavállalók és a vevő más képviselői által. A promóciós ajándékokat megelőzően felkérhetjük a vevő megfelelő képviselőjét, hogy írásban erősítse meg, hogy a vevő megfelel a promóciós ajándékok politikájának. A fentiek ellenére a Vevő tudomásul veszi és vállalja, hogy teljes körű felelősséget vállal az alkalmazottai és egyéb képviselői számára az alkalmazandó promóciós ajándékokról szóló jogszabályoknak való megfelelésért. A kormányzati szervek nem jogosultak promóciós ajándékokra.

     

    15. Adatvédelem

     • Mindkét fél köteles annak kötelezettségeiket jogszabályok hatályos adatvédelmi, különösen a személyes adatok (a hatályos törvények alapján), hogy foglalkozik teljesíteni kötelezettségeit jelen szerződés keretében. < / li>
     • sérelme nélkül az általánosság 14.1, a vevő lesz a megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket, hogy megakadályozzák a jogosulatlan vagy jogellenes személyes adatok feldolgozása és megakadályozzák elvesztését, megsemmisülését, jogosulatlan nyilvánosságra hozatala a személyes adatok .

      

     16. Közlemény

      Minden figyelmeztetéseket ezeket a feltételeket kell közölni írásban eljuttatni az alábbi módon: személyesen, vagy tértivevényes küldemény (minden esetben tértivevényes és kártyás) elismert nemzeti expressz kézbesítési szolgáltatás (bármilyen előre fizetett díj), fax vagy e-mail. A figyelmeztetés csak akkor érvényes, ha a benyújtó fél megfelel e szakasznak. A kézbesítés kézhezvételének időpontja: (A) kézbesítés esetén a kézbesítés időpontjában; (B) regisztrált vagy hitelesített postai küldemény esetén a feladás napját követő ötödik munkanapon; C) a szállítási határidőt követő első munkanap, ha azt egy elismert nemzeti expressz kézbesítési szolgálaton keresztül küldték; vagy (D) a fax vagy e-mail kézhezvételét követően rendszeres munkaidőben, a hirdetmény kézhezvételének helyén.

       

      17. Vis maior

       A szállító nem tehető felelőssé semmilyen megsérti az e megállapodás szerinti kötelezettségeit, amelynek körülményei az ésszerűség határain belül, akkor is, ha ezek a körülmények a beszállítóink, beleértve korlátozás nélkül, cselekmények vagy mulasztások a kormányzati vagy katonai szervezetek, terrorcselekmények, természeti csapások, anyaghiány, közlekedés késések, tűz, árvíz, munkaügyi viták, zavargások és háborúk. 18. Megoszthatóság

        A rokkantsági vagy végrehajthatatlanságára (teljes vagy részleges) egy kikötés egy feltétel vagy állapot E megállapodás nem érinti a érvényességét vagy végrehajthatóságát a fennmaradó E kikötés, kifejezés vagy állapot, vagy egyéb kikötések, feltételek, ha az érvénytelen kikötés annyira fontos, hogy meg tudjuk feltételezheti, hogy a felek nem kötöttek a megállapodás nélkül a kérdéses kikötést; a felek a tárgyalások során jóhiszeműen, hogy az érvénytelen rendelkezést, amely jogilag érvényes kikötés a lehető legközelebb az eredeti kikötés.

         

        19. Módosítások, módosítások és megállapodás teljes egészében

         • Ezek az általános feltételek alkotják a felek közötti végleges és teljes megállapodást; nem módosíthatók, megszüntethetők vagy megszüntethetők, egészben vagy részben, kivéve az aláírt és a szállító és a vevő meghatalmazott képviselői közötti megállapodással. A szállító, a saját belátása szerint, úgy minden olyan kísérletet, módosíthatja, törlés vagy megszüntetés, amelyhez nem járult írásban mint megsértik ezeket a fogalmakat.
         • Minden idézet, megrendelés visszaigazolás és számla a jelen feltételek és feltételek függvénye. A felek kifejezetten megállapodnak, hogy amennyiben a vevő küld egy megrendelést vagy egyéb dokumentum kapcsolatos termékek és szolgáltatások mellett ezeket a feltételeket, ezek a dokumentumok tekinthetők kizárólag belső használatra a vevő által, és nem mint a szállító kötelezõ.
         • Ezek a kifejezések hatálytalanítja mindazokat a korábbi megállapodás vagy a felek közötti megállapodás tárgyát illetően ezeket a feltételeket, kivéve a fent említett titoktartási megállapodásokat. A felek között nem létezik megállapodás, szóbeli vagy írásbeli megállapodás, megállapodás vagy megállapodás, kivéve azokat, amelyeket kifejezetten említettek ezeken a feltételeken. A vevő általános feltételei kifejezetten kizártak.

          

         20. Transfer

          A vevő a jelen feltételek és feltételek között nem ruház át, nem ruház át vagy nem ruház át semmilyen jogot, kötelességet, érdekeltséget vagy kötelezettséget a szállító előzetes írásbeli beleegyezése nélkül. Az ilyen átadás, megbízás vagy felhatalmazás nélkül előzetes írásbeli hozzájárulásával a szolgáltató érvénytelennek tekintjük és megszűnését eredményezi jogok és kötelezettségek a feltételek alapján.

           

          21. Mentesség

           A szállító nem tekintendő lemondott bármely rendelkezése ezeket a feltételeket, vagy sérti idejük a vevő által, kivéve, ha a mentesség kifejezetten írásban és aláírnia meghatalmazott képviselője a szállítótól. A Szállító semmilyen lemondása semmiféle egyéb feltételről, rendelkezésről vagy bármely más körülmények között történő megszegésről nem rendelkezik.

            

           22. Általános

            • megsértése esetén a vásárló, vagy nem tartja be ezeket a feltételeket a vevő által, vagy ha a vevő nem tudja lefolytatni a szokásos üzleti tevékenység ( beleértve, korlátozás nélkül, nem képes teljesíteni kötelezettségeit lejáratkor), vagy ha a vevő a tárgya eljárás keretében a csődtörvény vagy büntetőjogi megszűnik tevékenységét, vagy teszi megbízást a hitelezők javára, a szállító gondoskodik a jogot, hogy törölje vagy azonnal megszüntetheti összes megállapodás kötelezettség nélkül, hogy a vevő a termékek értékesítése, teljes vagy részleges vezethet nincs szállítási vagy törlés, vagy folyamatban lévő vagy jövőbeni megrendelések a vásárló és / vagy a végén a kapcsolatot a vevő és a szállító kártérítési megsértése a vevő által , és követelni azonnal köteles fizetni az esedékes egyenlegeket.
            • Minden jogorvoslat ezeket a feltételeket kell halmozott, és nem alternatív vagy kizárólagos, és hozzá kell adni minden egyéb jogot és jogorvoslati hatályos törvények alapján. A szállító igénybevétele vagy sikertelensége nem akadályozhatja ezen jogorvoslat vagy más jogorvoslatok gyakorlását ezen általános feltételek mellett.
            • részei ezek a kifejezések független és semmi ezeket a feltételeket úgy kell értelmezni, mint vállalkozók helyezi a felek munkaadó és a munkavállaló az, partnerek, az elsődleges és ügynök vagy közös vállalkozásokban. Egyik fél sem lesz képes megkötni vagy kötelezni a másik felet.
            • Ezek a feltételek és az ügyletek tervezett ezúton irányadók és értelmezni törvényei szerint a joghatósági területen, ahol a rend szállítjuk.

             

            23. Etikai kódex

             A beszállítónak van egy globális etikai kódexe, amely szabályozza alkalmazottai, ügyfelei és szállítói viselkedését és kapcsolatait. A vevő vállalja, hogy betartja ezt a kódot. Abban az esetben, a vevő úgy ítéli meg, hogy az a szállító alkalmazottai megsérti a jelen feltételek, akkor jelezni megsértése bizalmasan telefonon vagy faxon,

              

             24. Megfelelés

              A vevő és szállító elfogadja és tanúsítja, ezennel, hogy sem ők, sem azok igazgatóit, tisztségviselőit, megbízottait vagy alkalmazottai (i) pénzeszközök felhasználását járulékok, szórakoztatás vagy ajándék vagy illegális egyéb politikai tevékenységhez kapcsolódó szabálytalan kiadások; (ii) nem tesz jogellenes fizetéseket, vagy nem értékesíti vagy értékesíti a nemzeti vagy külföldi kormányzati tisztviselőket vagy adminisztratív képviselőket, politikai pártokat vagy kampányokat; (Iii) nem tesz semmilyen más jogellenes kifizetésre, és (iv) sértheti a hatályos törvény vagy rendelet az Európai Unió, illetve más joghatóság vonatkozó kiviteli ellenőrzés, a pénzmosás és az anti- és egyikük sem fog tenni olyan lépéseket, amelyek sértenék bármelyik fél jogát, beleértve, de nem kizárólag, az Egyesült Királyság jogát tengerentúli brit törvény 2010 a korrupció ellen (megvesztegetés törvény), és minden kód, törvényi, rendeleti vagy nemzeti szokásoknak vagy más nemzetközi egyezmény a korrupcióról kapcsolódó hazai vagy külföldi hatóságok. A vevő fog felelni, és arra kényszeríti a munkavállalók és képviselőik ahhoz, hogy az Egyesült Államok joga a külföldi korrupt gyakorlatokat, a brit törvény 2010 Korrupció elleni és egyéb vonatkozó korrupcióellenes törvényeket.